lørdag den 3. april 2010

Opgør med middelmådigheden

Det har været en lang vinter og jeg er om muligt blevet endnu mere rusten i teknikken på mountainbike.

Eftermiddagens træning var ingen undtagelse, men nu har jeg sat teknik og fingrene væk fra bremsen som fokusindsats.

Der er ikke mange dage til at jeg drager til Åhus i Sverige for at deltage på Merida MTB-O camp og jeg ved ikke meget om terrænet.


Arrangørerne kalder de fire dage for 'low-intensity technical trainings'. Jeg har tilmeldt mig elitedistancerne, så mon ikke jeg når at blive presset alligevel. Det tror jeg nok jeg gør!

Formen kan jeg ikke nå at gøre meget ved. Den er ok uden at være p
rangende.
Kroppen brokkede sig ved Silkeborg MTB, hvor jeg mod slutningen af løbet var tæt på at måtte stå af med rygproblemer. Siden har jeg døjet med et hold i nakken, som simpelthen nægter at give slip i mig.

Det er sgu næsten den rene elendighed, hvis ikke det var fordi at vejret er blevet bedre, skoven er kun lidt mudret og sæsonen er i gang.


Se så er det hele jo alligevel sjovt og kan med garanti kun blive sjovere jo mere solen får lov at trænge igennem. I hvert fald op til de 23 grader.

Mit personlige opgør
Men frem til på torsdag, så har jeg altså mit eget lille opgør med min personlige middelmådighed. Min teknik, mit flow og mit tempo på teknisk singletrack og nedkørsler er åbenlyst til forbedringer. Jeg bliver nok ingen Klaus Nielsen på MTB i løbet af en uge. Men jeg trykker løs på alle de mentale knapper jeg kan og håber så på, at det bliver bedre i denne sæson.


I dag tog jeg en række kendte nedkørsler og fokuserede ikke så meget på at dreje cyklen, men i langt højere grad på at læne kroppen ind i svingene og finde rytmen på cyklen om du vil.
Jeg fornemmer, at den indgangsvinkel virker og jeg håber på at kunne tage et kvantespring.

I dag var nok nærmere et badutspring, men dog et spring.

Ingen kommentarer: