fredag den 16. april 2010

Blind Chicken - et respons til Morten Kusk og Racegear.dk

Så prøver jeg med lidt video her på bloggen. Det er jo internettets nye sort, har jeg hørt og jeg vil ikke stå tilbage på perronen og vente på damplokomotivet.

Internetbutikken Racegear.dk har lavet et lille samarbejde med ultraløbet The Hammer Trail og fået fremstillet en Buff til deltagerne.
facebook har Morten lavet en lille video om hvordan en Buff kan sidde på hovedet mm.

Jeg har selv vist en youtube video om det samme, da jeg anmeldte en Buff for snart længe siden.

Blind Chicken er tredje linie nummer to fra højre

Men jeg syntes Morten sprang let og elegant hen over min favorit 'how to wear a Buff'.
Nemlig blind chicken. Jeg bruger den ikke selv særlig tit, men at den er med på oversigten over måder at bruge en Buff på. Det er for sejt.

I dag skulle det så prøves, efter at Morten opfordrer mig til selv at lave en lille video.
Så jeg kørte ud på dobbeltbakken og kørte lidt intervaller. Og på en af nedturene fra toppen, så skulle blind chicken altså testes.At jeg så styrter og kvadrer mit geardrop (tror bagskifteren overlevede) senere på træningen. Det har intet med blinde høner at gøre. Nok nærmere dårlig teknik og søvn i øjnene.
I øvrigt lidt spøjst at sidst jeg ofrede et geardrop var d. 18 april 2009 til SOK Multisport. Dengang havde jeg et ekstra. Det havde jeg så ikke i dag.

Men Morten. Jeg ser frem til hvad du finder på at filme næste gang. Så skal jeg nok være lidt mere påpasselig med at kommentere det...

Ingen kommentarer: