torsdag den 15. april 2010

Jeg har tyvstjålet

Men jeg måtte bare have et godt blikfang for at få dig til at læse med i dag.
Så derfor har jeg lige "lånt" billedet her.En god gammel spejderkammerat har været nede og løbe ørkenløbet Marathon Des Sables.

Hjemvent har han fået sig humpet ud til et tåbeligt byggeri tilhørende en ligeså håbløs stats radiofoni.

Men derfor skal du selvfølgelig ikke snydes for et rigtig fint interview med Theis.

Bare følg linket her:
Theis Brydegaard Sørensen om sin deltagelse i Marathon Des Sables

3 kommentarer:

Simon Grimstrup sagde ...

Fedt billede - kommer du til SOK?

Bjarke sagde ...

Hej Simon. Ingen SOK tl mig i år. Jeg er simpelthen ikke kommet langt nok i løbetræningen efter en meniskoperation til at jeg kaster mig ud i AR igen før til efteråret. Så har sat fokus på cyklen og mtb-o her i foråret.

Men det er nu også ganske morsomt.
Håber i får udsolgt og braget et kæmpe godt arrangement af igen i år.

Simon Grimstrup sagde ...

Ja, skader er noget skidt. Udsolgt - hmm ihvertfald fyldt op og med venteliste - så det bliver endnu engang spændende om det spiller på dagen - når løbet først skydes igang - så er min tjans jo ovre... Men det bliver fedt i år! -Også i år ;)