søndag den 4. juli 2010

Hold kæft han har en god røv!

Sådan siger man bare ikke rigtig når kameraerne zoomer ind på rytterne i feltet.


Men hvad er det så jeg får tiden til at gå med mellem Ritters fortællinger om smerte på et bjerg, Jørgen Leths poetiske udlægning af Merckx' styrke eller Rolf Sørensens namedropping af tidligere konkurrenter og kolleger.
- Lad det være sagt. Jeg er faktisk rigtig godt underholdt af trekløveret. Ritter, Rolf og Leth.

Top fem over ting jeg har savlet over de to første dage med Le Tour:

Prøv lige at se de ben!
En klasse kommentar. Og som sportsmand kan jeg ikke lade være med at betragte veltrimmede ben i feltet.

Trøjedesigns
. Det er lige spændende hvert år at se på hvordan det er lykkedes, eller mislykkedes, for de enkelte teams at få noget smukt og æstetisk ud af deres sponsorlogos. Min dom over designs gemmer jeg til senere i Touren.

Hjelme
. Igen en designkategori. Spezialized er bare ikke mig med den der horisontale åbning. Bell er anonym. Jeg kan egentlig godt lide den ene Uvex hjelm (tjek HTC, de kører med forskellige hjelme på holdet). BBB må jeg også indrømme se fin ud. BBB som brand opfatter jeg dog stadig som'udemærket, ingen bling bling og meget for pengene'.

Tilskuerne
. Det er bare alt alt for vildt med så mange mennesker på en flad tour etape. Jeg håber de alle får en klappølse af reklamecaravanen. Det har de fortjent.

Armstrong. Lance Armstrong! Uanset hvad jeg har lyst til at mene om manden, hans brand, hans ego, hans twitter updates eller hans morgenmad gennem årene. Så har han X-Factor.

1 kommentar:

Thomas sagde ...

Det er sindssygt at Lance stadig kan følge med i prologen i hans alder... Han bli'r snart 39!!!!!