torsdag den 8. juli 2010

Crash replacement???

Gud vide om Uvex tilbyder crash replacement?

En mindre tilfreds Cavendish kan man godt sige.
Kurt Asle Arvesen kalder ham på norsk TV for en Drittunge. Mega fedt udtryk jeg vil til at bruge noget mere, hvis altså ikke lige det var fordi Google oversætter ordet til 'Fuck Unge'!?!Der er dælme ikke megen engelsk gentleman over ham i dag.
Det skulle da lige være hans mangel på lyst til at spurte om 4. pladsen. Så han overlod de grønne point til sine konkurrenter. Storsindet.

Tilbage til hjelmene.
Der er i dette nummer af det tyske magasin Roadbike, en test af 24 hjelme. Super spændende læsning. Ikke mindst omkring vægt og hjelmenes evne til at lufte ud omkring knolden.

De tester en mellempris hjelm og en tophjelm fra 12 mærker som Giro, Bell, Catlike, scott og flere.

Det spændende er, at hos flere mærker er der lidt eller slet ingen forskel på hjelmenes evne til udluftning. Og ikke altid sammenhæng mellem pris, vægt og udluftning.

Nå ja - og så fatter jeg altså stadig ikke de tåber der kører rundt derude i sommervarmen uden hjelm på. Jeg samler jer ikke op når i ligger der og raller rundt i grøften eller det der er værre.

F,eks. klarer Bells hjelm Lumen, til ca. kr 600,- sig overall bedre end den dyre variant Bell Sweep til ca. kr 1000,-. Sweep har en smule bedre udluftning, mens tyskerne finder både finish, indstillingsmuligheder og bærekomfort højere hos den prisbevidste model Lumen.

Lidt tankevækkende...

Ingen kommentarer: