mandag den 7. december 2009

På den lade side?

Det er bestemt ikke fordi der ikke er sket noget siden jeg sidst var herinde på bloggen.

Som kommunikatør ved jeg også godt, at bloggen har sin berettigelse, netop ved hyppige indlæg af længere karakter.
Så jeg kan intet andet end tildele mig selv et ordentlig rap over nallerne og så ellers se at komme tilbage til tasteturet.

Der er nok at tage fat på.
Mørket har sænket sig over træningerne, pandelampen har fast plads på toppen og mudderet synes dybere end nogenside i år.


Derfor er der også langt mellem turene på min mountainbike. Jeg tager hellere crosscyklen i skoven. Så kan jeg køre maks-pedal på stierne og tage singletrack og mudderet hvis humøret er til det.

Derudover bliver det til mange ture på landevejen på vinterraceren.
Sidste år mistede jeg min gamle racer og købte derfor en ny indefor rammerne til en vinterracer. Maks. 3500,- Alt andet er unødig lir.

Denne er en gammel alu peugeot Team Line. Datidens topmodel. Udstyret med noget gammelt campagnolo 8-speed.
Som sådan kører den faktisk glimrende. Men jeg har ikke helt fundet den rette indstilling. Dens toptube er lige et nummer for stort til mig, men nu prøver jeg mig frem og ser om ikke det går. Ellers må jeg se om jeg kan finde et alternativ.

Desuden kalder den ugentlige spinningtime. Igen i år har min orienteringsklub købt sig ind på et hold onsdag aften. Det er god træning, høj puls og hamrende elendig musik! Intet nyt under solen der.

Derudover er der den årlige vintercup internt i OK Pan. Det er korte, men teknisk svære orienteringsbaner hen over hele vinteren. Super godt og dejligt hyggeligt.

Jeg har skåret ned på antal løbetimer hen over en træningsuge, efter lidt småproblemer med knæet efter en uge med tre gange løb, ca. 11 km hver gang.

Så med øget fokus på cyklen og op to løbepas, fik jeg i denne uge presset pilen op på 9 timer.

Det er godkendt for første uge i december, min form, regn, mørke og nisser taget i betragtning.

I næste uge tror jeg at jeg prøver noget helt nyt og, for mig uprøvet. Men meget mere om det senere.

Og med senere mener jeg ikke om halvanden måned. Det lover jeg altså ;-)

Ingen kommentarer: