onsdag den 21. oktober 2009

Månedens Muse

Et nyt tiltag her på bloggen bliver 'Månedens Muse'.

Nogen dage mangler jeg lidt inspiration til hvad der skal skrives om på bloggen.
Så bruger jeg ofte min statistik fra Google Analytics.

Man kan sige at min anmeldelse af pandelamper kommer som en følge af at rigtig mange søger på google på noget med pandelamper. Enten producenter som Silva, Mila eller Light & Motion. Andre gange er det fraser som "Bedste lygte til mtb" eller "Pandelampe test lumen".

Men andre gange kommer der nogle sjove søgninger som sender besøgende ind på bjafle.dk. Søgninger som ikke lige er forventet og hvor jeg da også kan se at den besøgende går forgæves uden et svar på spørgsmålet.

Det vil jeg gerne rette op på med mit nye tiltag 'Månedens Muse'.
Her tager jeg en specifik søgning fra måneden før og giver svaret til jer læsere.
Nu har jeg så selv sat reglerne; at det er en søgning fra måneden før. Det betyder at jeg desværre ikke kan give svar på søgninger som;

kviksand forekomst i danmark

hvad er kartoffeltryk?

Månedens Muse er denne gang spørgsmålet om "hvor udvindes diamanter"?
Det er en netsurfer fra Hillerød der spørger og vedkommende kan derfor godt forberede sig på en mindre rejse.

For som vi alle ved så forekommer diamanter i benene på en cykelrytter. Som oftest hører vi om det i forbindelse med klassikkerne og Tour de France. Men fænomenet forekommer også her i Aarhus.
Jeg har selv dage hvor diamanterne er til stede. I øjeblikket arbejdes der dog mest på at producere dem gennem hård træning og det føles nærmere som bly end som diamanter.


Men på dage med god bakke-intervaltræning har jeg oplevet disse diamanter. Efter endt træning og en stille rulletur hjem, så er de dog væk igen.
Jeg kan derfor anbefale dig, der søger efter diamanterne, at kigge på toppen af bakken straks efter at en cykelrytter har gennemført sin intervaltræning.
Vi er tit så trætte på det tidspunkt, at vi kører den direkte vej hjem uden at bøje os ned og samle diamanterne op.
Så det er bare frem med det topografiske altlas og finde bakketoppene.
Mine egne små favoriter er bl.a. dobbeltbakken samt grusvejsstigningen i Marselisborgskovene. På landevejen skal du ud og lede på Agribakken på Mols eller ude omkring Moesgaard/Søsterhøj.

Ingen kommentarer: