mandag den 14. december 2009

Is i dunken

Så kom årets første is i dunken for mit vedkommende.

Startede ud i strålende solskin sidst på eftermiddagen på en træningstur på landevejen. På bakkerne ude ved Moesgaard og Fulden fik jeg det smukke syn af solnedgangen og da jeg nåede Ajstrup strand var det blevet mørkt.

Hernede var isen ikke kun i dunken. På vejen lå en oversvømmet mark, som nu var den fineste skøjtebane.Senere fik is på vejen også mit baghjul til at snurre godt og grundigt rundt på en af bakkerne ved Fulden. Jeg havde dog set, at farverne i vejbanen ændrede sig, og var derfor forberedt på at det kunne være glat.
Resten af turen hjem forgik dog med forsigtig kørsel ned ad bakker og rundt i svingene.

Men hvor er det rart med solskin og klart koldt vejr, frem for regn og grå skyer!

Ingen kommentarer: