fredag den 5. november 2010

Så blev det mørkt igen

Jeg sad lige og kiggede, eller stenede, lidt i statistikkerne for jer læsere på bloggen. Jeg har selvfølgelig implementeret google analytics på bloggen. Det giver mig en masse ligegyldig viden om hvilken side i kommer fra og ind på bloggen. En del kommer fra google, og det var også her jeg sad og rodede lidt med tallene.

Jeg blev klar over hvad klokken havde slået. Eller jeg vidste det jo godt, for skal jeg løbe en tur i dagslys, skal jeg jo ud af døren for klokken 16.


Men tilbage til google og statistikkerne. Den seneste måned er mere end to procent af dem der søger på google og finder bjafle.dk blevet ledt herind via to søgeord eller søgesætninger. Det er sætninger hvor lampe eller lys har været en del af søgningen. F.eks. "bedste pandelampe til mtb" eller "lys løbeture".

Hvis du selv har lidt statistik over din side, så vil du vide at det faktisk er ret mange procent del på to ord alene. Men det varmer mit bloggerhjerte, da jeg tidligere efterårsperioder har sat fokus på at skrive om de pandelamper eller andet lys som jeg har testet gennem tiderne.


Men jeg hviler jo ikke på laurbærene, men har heller ikke råd til at købe flere pandelamper i år. Så jeg har tilmeldt mig et lille skovarrangement som løberen i Aarhus stabler på benene her midt i måneden. Så får jeg god mulighed for at teste deres pandelamper i aktion en enkelt aften. Og helt sikkert noget inspiration til nogle flere testindlæg på bloggen.

Indtil da, kan du jo surfe forbi min test fra sidste år over to indlæg:

Pandelamper for fattigrøve

Pandelamper med knald på

annonce:


Ingen kommentarer: