fredag den 12. november 2010

Brugerspørgsmål: Ay Up lygter

I perioder får jeg mange mails, kommentarer og facebook- eller twitterbeskeder med spørgsmål relateret til outdoor og sport. Det er fedt, så fortsæt endelig med det.

Nu afsætter jeg så lige fredag aften til at få svaret på et par af dem.


Det første er et svar til Lars, som spørger ind til min erfaring med Ay Up lygterne til mountainbike og løb. Jeg nævnte dem i sidste års indlæg om lyter til løb og mtb. Men en egentlig anmeldelse blev det ikke til, dertil har jeg ikke prøvet dem nok. Og faktisk aldrig til løb.

Men et svar, det skal Lars selvfølgelig have, så jeg trak lidt på netværket.

Svar til Lars
"Hej Lars

Da jeg ikke selv ejer Ay-Up, men kun har testet dem til MTB, hvor en kammerat har dem kunne jeg ikke udtale mig om dem til løb. Har ofte set dem i mtb-miljøet, af og til til AR men aldrig i min o-klub.

Men jeg fandt en kompetent medblogger som ejer dem.

Så jeg sendte spørgsmålet videre til Anni Plauborg fra Team fit4run, som i øvrigt blogger her: http://teamfit4runapj.blogspot.com/

"Hej Bjarke.

Jeg har den fantastiske ay-up. Anne Mette fra mit hold har løbet lidt mere med den end mig og jeg har snakket med hende om erfaringer.

Den vejer jo intet selvom batteriet er fæstnet på hovedet og lyser fantastisk op. Har brugt den både til o-løb og adventure og så med til extrem marathon i Silkeborg. Pladen i panden kan selvfølgelig trykke lidt, men hvis man får den rigtige indstilling er det ikke noget problem.

Når man har sættet med lys til mtb og til panden, kan jeg vælge mellem lampen der spreder lyset mere og den med et længere lys. Klart en fordel til nat o-løb så kan posterne ses på lang afstand.

Du skal selvfølgelig være opmærksom ved brug til løb på vejene da den er kraftig og kan blænde bilisterne. Et positivt problem.

Kan anbefales på det kraftigste, er stærk vanedannende. "

Tak til Anni, og jeg håber Lars fik svar på sit spørgsmål.
Ingen kommentarer: