søndag den 7. november 2010

Kløgtigt tænkt Sherlock

Jeg ved nu ikke helt hvad jeg skal sige til denne lille dims i forhold til at skulle medbringe den på næste vandretur.

Men sjovt tænkt er det da. Og den desperate familiefader ved svømmepølen og tre skrigende unger med hver deres kæmpe oppustelige lyseblå flodhest, han ville nu nok godt kunne se det fornuftige i denne lille Storm P fidus.

Men tag et kig og fortæl mig om det er et stykke grej vi skal trygle fritidsagenten om at tage ind i sortimentet?2 kommentarer:

Milla Sofia, Alexander, Sara og Nikolaj sagde ...

Har en ide om, at det virker bedre på youtube, end i en blæsende dansk skov :-) tror jeg satser mine penge på lidt kompression til læg-musklen istedet.

Nikolaj

Bjarke sagde ...

Hej Nikolaj Det er jo det fine ved video, take one, two, ... ;-) Ikke desto mindre tor jeg der er nogen fysiske love indover teknikken. Om forskellige vindforhold spiller ind på resultatet er nok et godt spørgsmål