tirsdag den 16. november 2010

Producerer Sony nu også cykler?

Endnu et indlæg fra søndagens cykel sport messe i Roskilde, hvor mine øjne ikke kunne undgå at se denne frækkert.

Cyklen hedder 8avio og er fra fra italienske Bottecchia.

To af mulighederne for farvevalg er limegrøn og orange. Og det er bare spot on i forhold til nogle af de farver jeg synes er fede.


Designet med et fladt overrør er også super frækt at se på.

Tilbage står så navnet 8avio og skrifttypen, som får mig til omgående at tænke på Sonys laptop vaio.


Skrifttypen er jo fed nok, og ideen med at opkalde en fed cykel, som firmaet tror meget på, efter fornavnet på cykelrytteren Ottavio Bottecchia er også fint nok.


Det ændre dog ikke ved at Sony som brand er noget stærkere i store dele af verden end cykelfabrikanten. Og tanken vil for manges vedkommende lede hen i retning af Sony.

Det er en detalje på en ellers fed cykel. Om detaljen er ubetydelig eller ej vil jeg lade være op til dig selv at bedømme?


Da det ikke lige var oplagt at hoppe i cykelbukserne og fræse en tur rundt om Roskilde på cyklen, har jeg fundet en anmeldelse du kan læse her.







2 kommentarer:

MortenW sagde ...

Hejsa, kan du huske hvem som havde den stand, er også godt lun på den grønne 8Avio. Kan det være Riis Cykler som var taget til Sjælland?

Mvh. Morten

Bjarke sagde ...

Hej Morten

Ja det var Riis Cykler der havde en stand. Importen ligger hos: http://www.ebsen-danmark.dk/ Det kan være de kan henvise til en forhandler tættere på dig.

Fin blog du selv har dig. Den er fluks røget på min blogroll.

\Bjarke