mandag den 10. maj 2010

New kid on the blogs

I april og maj måned er en ny lækker AR, løb og mtb blog begyndt at spirre.

Nordjyden Thomas Vetter er begyndt at blogge lystigt på www.t-vetter.blogspot.com.
Jeg kender (endnu) ikke Thomas personligt, men synes han er kommet rigtig fint igang på nettet og jeg nyder at læse hans indlæg.

De seneste indlæg har handlet om den store nye dille indenfor mtb, 29" cykler.
Kort fortalt er det mountainbikes som vi kender dem, men med 29" tommer hjul frem for de traditionelle 26".

I USA er det noget mere end en lille dille.
Den altomsigslugende forbrugerkæde Wallmart har dem sgu i sortiment.
Det svarer vel næsten til at Kvickly (med det intetsigende slogan: Danmarks største cykelforretning?!?!) begynder at føre Crosscykler med frogglegs, lukkede ringe og carboingstel.


Jeg har endnu til gode at teste en sådan, så jeg overlader ordet til Thomas, som har været ude og lege lidt i skoven på sådan en sag.
Intet negativt at sige Thomas?

Kig med her, og smid Thomas en hilsen på bloggen, det motiverer til at blive ved.

Vi skal have flere med på bloggervognen og jeg taler af erfaring, når jeg siger, at det er fedt med kommentarer til de indlæg man skriver.


domæner til lavpris, webhotel: 11,25 kr./md., dansk hjemmesideprogram


4 kommentarer:

Kristian Torp sagde ...

Hej Bjarke
Jeg vil starte med at sige at det er en rigtig god blog du har. Jeg har nu fuldt med i snart et år, og det er altid spændende at komme hjem og se om der er kommet et nyt indlæg. Man bliver tit klogere, ofte inspireret og helt sikkert underholdt.

Jeg skriver også fordi jeg måske tænkte at man kunne få dig til at behandle et emne, et ønske? Jeg ved ikke om det er passende eller det er noget du har lyst eller viden om, men man kan jo altid prøve.
Det drejer sig om kompressionstøj, strømper, tights og overdele. Er det noget du har erfaring med? Hvordan bruger du eller de "andre" adventureracere det? Til træning eller konkurence? Som middel til restitution, psykisk boost eller for at kunne presse citronen lidt ekstra til løbene?

Og hvis ikke det er noget du bringer op på bloggen,skal du ihvertfald stadig have et stort tak for at gide undeholde og inspirere os andre. Med venlig hilsen Kristian Torp

Bjarke sagde ...

Hej Kristian

Først; tak for roserne. Jeg er da glad for at du nyder at læse med herinde.

Og til dit spørgsmål. Jeg er nok ikke ekspert på området.
Jeg kender teorien bag, men som restitution har jeg ingen erfaringer.

Jeg har dog benyttet mig af kompressionstrømper til længere løb og mtb.
Dit ønsker er noteret og jeg skriver et indlæg om det inden alt for længe.
Jeg kan afsløre at min oplevelse ligger ret godt i forlængelse af dit ordvalg i spørgsmålet... så lan du tygge lidt på den til testen kommer på bloggen.

Alle andre er selvfølgelig også velkommen til at stille spørgsmål og komme med ønsker til emner.

mvh
Bjarke

Thomas Vetter sagde ...

Hej Bjarke

Skulle jeg komme med lidt kritik af 29ér, må det være at de store hjul er lidt af en prøvelse når man rammer tekniske passager. Jeg kom tit med alt for høj fart ind i svingene, jeg mener dog også at det er et spørgsmål om tilvænning.
Derudover er det bestemt også et minus, at 29éren i langt de fleste tilfælde vil være tungere end sin lillebror 26éren. Det er også et sæt store hjul at slæbe med opad de rigtig stejle bakker, men derimod når man triller ned ja så er der fart på.

Men alt i alt en positiv oplevelse at kører på 29éren, du må se om du ikke kan få mulighed for at trille en tur på sådan et dyr.
Der er en 29ér testcykel til Giant24rcae, du kan jo evt trille en tur efter løbet :)

Vi ses jo i skoven her i weekenden.

/Thomas Vetter

Bjarke sagde ...

@Thomas Selv om jeg er spring fyldt med god energi og lidt sløv form, så tror jeg nok at det har fortaget sig søndag kl. 12. Det må nok blive en dnen gang jeg får testet sådan een. Vi ses på sporet om ikke så længe nu.