søndag den 30. maj 2010

Billeder eXtrem Maraton 2010

Når man kommer hjem omkring midnat en lørdag aften, og kæresten pointere at man lugter lidt af Gnu.

Så ved man at det har været en god dag i skoven.

Det bedste havde været, hvis jeg havde ligget i et lille bitte telt i en lysning i Nordskoven i Silkeborg.Det næstbedste er, at jeg lørdag brugte de første seks timer af dagen på at vandre i skoven med mine spejdere, som vi skal have med til Østrig om en månedstid.

Derefter havde jeg pakket cyklen i bilen og cyklede således rundt, fik lidt træning og skød nogle billeder af deltagerne ved årets eXtrem Marathon 2010 omkring Silkeborg.

Her er et par pletskud fra dagen. bl.a. af vinderne på 70km med Thure Kjær og Bjørn Axelsen.Link til over 200 billeder i bunden af dette indlæg.


Desuden sad jeg ved en af vandpassagerne og fik sgu lidt ondt af alle de hold med sorte plastiksække med hul i.
Så jeg kommer helt sikkert med et par små fif til deltagerne, så de næste år kommer igennem vandet med tørt tøj mm.

Følg med på bloggen.
Du kan lave et bogmærke, eller abonnere på indlæg via RSS feeds på linket ude til højre.


Jeg går også lidt og overvejer nyhedsbreve til læserne af bloggen. Er det noget du kunne tænke dig. Så giv lyd i kommentarfeltet herunder.
Det kunne være et nyhedsbrev der indeholder tips, tricks og måske nogle gode tilbud i ny og næ når jeg selv falder over et.Klik her for billeder fra eXtrem Maraton 2010Millet Sports

2 kommentarer:

Kengis sagde ...

Tak for lidt nyt fra det jyske højland og gode billeder.

Jeg foretrækker følge dig og de oplevelser/gear du skriver om ved at abonnere på bloggen i min reader.
Jeg får så rigeligt med mails fra diverse steder at det ofte blot bliver betragtet som spam og slettet md det samme.
Nyhedsbreve med tilbud mv. vil nemt kunne virke kommercielt i stedet for den personlige stil som bloggen er og som jeg kan lide den for.

Bjarke sagde ...

Hej Signe. Jeg er helt med på RSS reader-vognen. Det er ideelt. Min statestik siger mig dog, at det er et fåtal der er tilmeldt.

Derfor tænkte jeg over ideen med nyhedsbreve, til at skrive ud når jeg selv mente at jeg havde begået et af de bedre indlæg (hvis jeg altså selv er i stand til at bedømme hvornår et indlæg er blandt de bedre??? ;-) ) Det kunne være en fed grejtest. F.eks., da bjergkæden kørte kampagne på min yndlingsbuks og jeg skrev en grejtest og gjorde opmærksom på det gode tilbud. Det var sådan jeg tænkte det til de der ikke bruger RSS. Nå men de må jo bare kigge forbi bloggen i ny og næ. Hvilket jeg også kan se at de gør. Fede firma-cykel-billeder i øvrigt på din blog.