onsdag den 3. marts 2010

Inspiration til t-shirts for cykel-elskeren

Jeg oplevede noget meget mærkværdigt her til morgen.
I bussen på vej ind til byen (jeg skulle have for meget oppakning med til at jeg kunne tage cyklen).

Nå men altså. Jeg sad i bussen. Ved siden af mig stod en ung gut kun iført t-shirt. Sommeren er på vej. Det mærkværdige var hans t-shirt. Den var ensfarvet mørkegrå. Intet mærke, intet statement. Kun ensfarvet mørkegrå.

Det er ikke tit vi ser det. Prøv selv at kigge efter i hverdagen.

Så var det jeg tænkte over, om ikke også jeg skal have en ny t-shirt. Selvfølgelig med et fedt statement.
Det skulle helt klart være cykelrelateret.
Så jeg fandt et par valgmuligheder og endte op med denne her:
Doperssuck.com

Jeg er så heldig at have familieforbindelser til USA, som kan tage trøjen med hjem fra ferie.
Ellers kan det blive lidt dyrt at få den hjem.
Må du også bare eje en, så klik her for dopers suck t-shirt og andre fede produkter fra Twin Six.

Til inspiration, så har Patagonia også lanceret et par t-shirts til dig der er glad for cyklen.
Herremodel
Bikers make the world spin around

Damemodel
Ditch the car

De kan købes på Patagonia.com (sendt fre EU), men koster kr. 112,- i fragt. Bjergkæden og Spejder Sport fører også Patagonia herhjemme. Men deres forårskollektion er vist ikke landet endnu. Så om de viste t-shirts kommer på lager ved jeg ikke.

Ingen kommentarer: