torsdag den 18. marts 2010

Det svære valg

Det er ikke mange dage siden jeg skrev om hvordan jeg glæder mig til søndagens ræs og sæsonstart på mountainbike

Kom bare an med knæhøjt mudder.

Løbsarrangørerne har skudt beslutningen om hvorvidt ruten er sikker at køre på til nu her til aften. Det er helt sikkert ikke noget nemt valg de står over for.

Så mens jeg venter i spænding, kan jeg konstatere at DMI lover 12mm regn.

Så skal jeg da nok få opfyldt mit ønske om at køre i mudder i stride strømme.Billedet her minder mig i øvrigt også om chokolade. Så jeg kan da lige få lov at ytre mig lidt om FDBs obskure holdning til at vi bør fortsætte med at købe chokolade lavet af børneslaver, da de ellers får det endnu hårdere.
Tyg så lige lidt på den imens du nyder din Toms, Marabou eller Ritter Sport.

Hvis vi har råd til at køre rundt på cykler på den dyre side af kr. 10.000,- Så har vi vel også råd til at betale lidt ekstra for at forkæle os selv med et godt og samvittighedsfuldt stykke chokolade efter en hård træning.
Jeg ved da godt at verden er mere kompleks end som så. Men jeg synes det må være nemmere at tage det forkerte valg af en ny frempind...

Ingen kommentarer: