fredag den 28. august 2009

Meniskskade: Genoptræning uge 12-13

To uger er gået som virkelig har lignet hinanden meget.

Som jeg skrev her på bloggen, kom jeg til Silkeborg og træne noget mtb-o. Målet har været, at føle mig klar nok til at tage til nordsjælland i starten af september til næste afdeling af den danske mtb-o cup.
Lasse Brun Peddersen. Danmarks nok bedste på mtb-o pt.
Ham regner jeg dog ikke med at slå...

Det har jeg så netop tilmeldt mig med blandede følelser.
Jeg glæder mig til igen at konkurrere, men samtidig er jeg indstillet på at det bliver en weekend med fokus på at have det sjovt og blive udfordret på orienteringen. Uden på nogen måde at have forventninger til resultatet. Dertil er formen og ikke mindst følingen med min mountainbike simpelthen for svag.

Jeg har genoptaget fællestræningen i min mtb-klub når træningen passer ind i mine tanker for genoptræningen. Men jeg får godt nok smæk i skoven.
Timingen, følingen med teknikken og evnen til at slippe bremsen er om noget svagere end nogensinde. Men det er faktisk sjovt nok. Og når jeg bliver arrig over at det hele bare ikke kører, så kommer jeg hjem til en kæreste som venligt minder mig om hvor lang tid jeg egentlig har været ude og hvor kort tid jeg har træet intensivt.

Så jo! Jeg er på vej i den rigtige retning.

Løbeture bliver der også plads til. Jeg er nu oppe på 6km uden at kunne mærke det mindste til knæet.

På minus siden er tiden der bliver brugt på vippebræt og styrketræning. Damn, der skal jeg til at tage mig sammen!!!


Desuden var det at gå rundt i skoven og hjælpe til i mere end et døgn til årets Cube Bikes 24 også hårdt ved knæet og kostede efterfølgende et par dage uden træning.
Men det var en fantastisk stemning under løbet så tak til deltagere og klubkammerater!

Ingen kommentarer: