torsdag den 13. august 2009

Meniskskade: Genoptræningen uge 11

Overskrifterne i uge 11 byder på fremmed asfalt og en smule sløvsind.

For at starte med det sidste, så er jeg nogle dage faldet i fælden med at "det går jo skide godt, så jeg glemmer styrketræningen".

Det er bare ikke godt nok, bliver jeg ved med at gentage over for mig selv.
Det er styrketræningen, som på nuværende tidspunkt skal være et supplement til den daglige træning, den skal hjælpe mig til at genvinde fuld styrke og modarbejde følgeskader efter opperationen.

Der er simpelthen ingen undskyldning for at springe den eller vippebrættet over. Men indrømmet, det er ikke skide skægt i sammenligning med cykeltræningen...

Men jeg er stadig ikke oppe i omdrejninger mht. løb, eller almindelige vrid i knæet. Så klø på siger jeg til mig selv og overvejer om det ligefrem er nødvendigt med en kalender, hvor jeg hver dag skal krydse af når styrketræningen er udført. Måske det bliver løsningen.

Ellers så bød ugen på træning i skoven på mtb. Både solo og med klubben. En ca. 90 minutter er hvad jeg synes er fornuftigt.

Desuden skulle vi på familiebesøg på sjælland, hvor Mariannes familie nu engang bor. Denne gang tog jeg så raceren med og fik lagt noget ny asfalt bag mig på vejene omkring Roskilde.

Det er på sådanne ture at jeg egentlig godt kunne ønske mig en Garmin Edge 705. Men det må vente, og jeg klarer mig sikker også uden.

Turen gik fra Jyllinge og til Jystrup, hvor en god veninde gav kaffe og kanelgifler, inden jeg satte mig ud i vinden og trampede hjem igen. Der er alligevel ved at komme noget speed på cyklen og det går kun en vej - Fremad!!!

Ingen kommentarer: