lørdag den 13. juni 2009

Sportsskader

Mens jeg alligevel bare sidder her med et knæ i genoptræning og tænker over hvor fedt det kunne have været at løbe eXtrem maraton, køre Nordic24 eller tage til Borholm og køre Adventure Race.

Så vil jeg benytte lejligheden til at lave en ny sektion her på siden. En sektion som alene handler om de mere eller almindelige sportsskader jeg render ind i.

Jeg kan jo se at rigtig mange finder min blog via google søgninger på feks. løberknæ, som jeg har haft mine problemer med gennem årene.

Nu hvor jeg så er blevet opereret for en meniskskade, må det være på høje tid at sætte denne vidensdeling lidt i system.
Jeg nyder godt af min kæreste, Marianne Tjur's, viden om emnet gennem hendes profesion som fysioterapeut. De oplevelser, tips og råd, som jeg vil komme med omkringsportsskader, dem skylder jeg hende en stor tak.

Der er gået nogle dage siden jeg sidst opdaterede bloggen.
Men tiden er gået med at bygge denne sektion op på bloggen.
Jeg er stadig ikke helt up to date. Men her kommer den altså, og så skal de første uger af genoptræningen nok snart blive beskrevet.

Du kan klikke på logoet ude til højre, for at se indlæg på bloggen som omhandler sportsskader.

God læselyst. Kommentarer og dine erfaringer er altid velkomne under mine blog indlæg.

Disclaimer: Husk nu, at dette blot er mine erfaringer med min krop. Lyt til din egen krop og søg proffesionel hjælp fra læger og fysioterapeuter mm hvis du føler der er behov for det.

Ingen kommentarer: