mandag den 28. maj 2007

Klumpfødder og smadret knæ

...er hvad jeg sidder med her dagen derpå.
Men fcuk hvor var det et fedt løb!

Jeg taler naturligvis om weekends Coastzone eXtrem Maraton i skovene omkring Silkeborg.

Der skal nok komme en længere turbeskrivelse senere.
Her dagen derpå må i dog nøjes med den kortere variation.

Førstedagen forløb næsten så perfekt som den kunne. Vi var i god bevægelse hele vejen igennem løbet. Kun få steder havde vi problemer med orienteringen, men vi fandt dog hurtigt ud af at vi på det punkt lå i den bedre ende af feltet.
Et andet stort sus var vores skift i forbindelse med vandpassagerne, hvor Lars' "opfindelse" med den vandtæte sække indeni rygsækken var et stort stort hit som sparede os for mange minutter.
Efter første etape lå vi på en flot 17 plads, med et tab på lige godt halvanden time op til de førende.

Andendagen startede ud med et o-løb der blandt andet sente os op på Himmelbjerget - og så var standarden ligesom sat for dag to!
Deværre gik der ikke længe før end mit knæ begyndte at give problemer. Det var simpelthen ikke muligt at holde smerten ud ved løb op ad bakkerne.
Til gengæld var det bare om at bide lidt god smerte i sig når vi nærmest kravlede op på toppen af "bjergene" samt når vi løb ligeud eller ned ad bakke.

I mål kom vi på ren viljestyrke.
Inden de officielle resultater foreligger, ligner det alligevel en samlet 17 plads til TeamVS.dk og holder det resultat vil vi være stolte som bare fanden!

Ingen kommentarer: