onsdag den 23. maj 2007

Den sidste mil!

Et par dage er gået siden jeg sidste gang skrev her i bloggen. Tiden er dog ikke blevet spildt.
Jeg har de sidste to uger trænet målrettet henimod weekendens Adventure Race.

Her til aften blev den sidste mil så løbet. De næste par dage skal bruges på så lidt som overhovedet muligt. Hvile, hvile og så lidt mere hvile, således at musklerne på lørdag bare skriger efter at komme ud og løbe.
Og løbe det skal de nok komme til. I to døgn skal Lars og jeg tilbagelægge ca 65 km i skovene omkring Silkeborg. På ryggen har vi en rygsæk med sovepose, telt, mad og andet dejligt etvægtsudstyr som vi får brug for.

Jeg må indrømme at jeg er edderspændt på hvoran kroppen vl reagere på stabasserne. Som udgangspunkt er vores mål at have det sjovt og placere os midt i feltet dernede.

Ingen kommentarer: