torsdag den 3. maj 2007

Hvad med kartoffeltryk???

Ingen penge idag, kom igen imorgen og husk et stempel stod der med sirlig maskinprintet skrift. Ja og et menneske havde sågar også haft fngrene i det fine stykke papir.

Det var mine feriekort fra mit arbejde i det offentlige der ikke var kommet igennem bureaukratiets tykke mure dernede på rådhuset.
Se min arbejdsgiver havde blot underskrevet mit fine feriekort.

Ohhh ak og ve de arme stakler der ikke kan læse!!!
Se nederst på kortet står der med småt og fed "Arbejdsgivers underskrift og STEMPEL" ...og nu havde den rare dame (går ud fra at det er en stakkels dame der sidder der bag skranken hos 'hende' kommunen) med fed selvlysende tusch markeret at det ellers så fine kort ikke var påført et stempel?!?!
Ja hvad ligner det også, jeg undskylder mange gange på vegne af mig selv om min chef. Hvordan kunne vi dog overse denne vigtige detalje.
Nu er kortet så stemplet, meget nænsomt endda, og mine penge måske på vej. Jeg glæder mig allerede. Jeg sender også en venlig tanke til min chef fordi han havde anskaffet sig sådan et stempel. Det må man jo have i disse IT tider.

Ja svar mig så lige på dette? Hvad gør den stakkels ansatte der er havnet i et firma uden et af disse for riget så vigtige stempler? For se intet sted i den borgerlige danske lov har jeg kunnet finde hjemmel for at drive en virksomhed uden at eje et stempel?
Og i så fald kan kartoffeltryk så accepteres?

Ingen kommentarer: