fredag den 3. september 2010

Røven i vandskorpen

Når jeg selv blogger, er det meget naturligt, at min RSS reader kører med en lang række af andre blogs. Til min egen overraskelse er der efterhånden en del triatleter tilknyttet.
Sjovt fordi jeg aldrig har ejet en enkelstartscykel (har dog haft tribøjle på raceren i mine unge dage da det var moden). Og det der med at svømme. For dælan jeg er elendig til det og kan ikke holde røven i vandskorpen, finde ud af ikke at trække vejret under vandet, eller for den sags skyld svømme særligt hurtigt.

Men en af de blogs jeg følger er DC Rainmaker, en fyr der skriver om løst og fast. Også længere artikler om grej.

Lige pt. har han lanceret en smart lille konkurrence på bloggen. Du og jeg har muligheden for at vinde et Garmin 310XT løbeur.

Og for at komme ud til så mange som muligt opstiller han, lidt smart, betingelserne for at deltage. Alle kan deltage, men ved at sprede kendskabet til hans blog kan man deltage med op til tre lodder.

Hep hey - der fik Mr. DC Rainmaker mig til at skrive om hans blog og konkurrence. Flere besøgende til hans blog, for du vil vel også gerne have chancen for at vinde sådan et fikst ur ik'?

Nu er jeg i hvert fald i puljen med tre lodder, da jeg har spredt budskabet her og på twitter. Desuden lægger jeg hans metode i skuffen og hiver den frem ved en senere lejlighed.

Ingen kommentarer: