fredag den 3. juli 2009

Skal jeg grine eller skal jeg græde?

Det er svært at finde en grimasse der kan passe her til aften.

Er lige kommet hjem efter en tur i skoven.
Efter at have været i stand til at træne på racercyklen flere gange om ugen samt gå ture på op imod fem kilometer uden at få problemer med det opererede knæ. Så skulle det være.

I aften skulle jeg ud og teste knæet på en løbetur.
At kalde det en løbetur er i min terminologi en smule vovet, men alligevel.

Jeg snørede et par spritnye Asics Nimbus (det skulle i hvert fald ikke være manglende støddæmpning der holdt mig tilbage).

Sprit nye løbesko til løbedelen af min genoptræning. Men som billedet afslører, så måtte jeg ud og lede efter et snørrebånd. Det originale havde jeg ved en tidligere lejlighed 'lånt' til et par andre sko...

Planen var at cykle ned til stadionsøen her i Aarhus. Turen rundt er ca. 1 km. Så kunne jeg nemt stoppe når som helst der kom signaler på smerte.

Jeg fik parkeret cyklen og strukket godt ud.
Og så var jeg ellers flyvende. I et tempo hvor selv Søren Sneglehus ville have kunnet følge med, løb jeg nu igennem skoven.
Der var ingen andre i skoven og jeg løb helt stille og med hjertet helt oppe i halsen mens jeg "mærkede efter" konstant. Var det nu smerte, uro eller helt almindelige signaler der kom fra knæet.

Det var mildt sagt ikke en løbetur med overskud. Men frygt for at noget skulle gå i stykker. Rationelt eller irrationelt? You tell me!

Kom rundt på den første kilometer i fin stil. Stoppede op og lavede udstræk.
Tænke - tænke. Ok jeg løber ud på anden omgang.

100 meter når jeg, så kan jeg mærke den her smerte på indersiden af knæet.
Det er samme sted hver gang der kommer noget. Men stopper jeg med det samme, så sker der ingen skade.

På den ene side kom jeg ud og løbe igen. På den anden side er jeg alligevel noget slukøret over at jeg kun kunne holde til at løbe 1100 meter.

Så er der sgu lang vej igen!
Men så længe jeg er indenfor de 2 måske tre måneder hvor lægen har sagt at knæet vil være ustabilt, så må jeg bare leve med det og træne 100% efter kroppens signaler!

1 kommentar:

Niels Blok sagde ...

Du får en "thumbs up" herfra. Godt at høre du er igang igen.

Hilsen

Niels