torsdag den 28. maj 2009

Meniskskade: Operationen

Jeg mødte op onsdag omkring middag på sygehusets dagskiruriske afsnit.

Satte mig til rette i venteværelset og ventede så bare på at det blev min tur.
Efter lidt ventetid blev jeg råbt op og kom i første omgang til at snakke med en sygeplejerske.
Dernæst blev jeg undersøgt af Overlægen, Jacob Stouby Mortensen. Sagen var klar. Han forventede også at finde en meniskskade inde i knæet, så jeg blev gjort klar til operation og fuld narkose.

Indtil da havde jeg kun mødt de flinkeste mennesker på Silkeborg Sygehus og som noget af det sidste, inden jeg faldt i søvn og ikke ville vågne op før end efter operationen, fik jeg da også søvningt og godt snøvlende, at de da bare var så flinke allesammen! ;-)

Så husker jeg selvfølgelig ikke så meget mere før end jeg bliver vækket og kørt over på opvågningen.
Her kommer Overlægen med gode nyheder.
Der var ganske rigtig tale om en meniskskade. En flap var brækket af på den inderste menisk og sat sig i klemme i ledet.
En skade som i øvrigt aldrig ville være gået i sig selv. En lille personlig sejr for mig i relation til mine bedrevidende praktiserende læger som kun modvilligt sendte mig videre til idrætsklinikken og specialisterne.

Nu venter så blot en genoptræning, som i bedste fald sender mig på landevejsraceren om en måned, så venter mountainbiken og efter ca. to måneder kan jeg forvente igen at kune genoptage løbetræningen.
Måske vil jeg kunne genoptage løb på jævnt terræn før end mtb

Alt sammen er ca. tider og rigtig meget afhænger af min genoptræning, som starter med en række simple øvelser og så udvides efterhånden som knæet er med på det.

Tag: menisk09

Ingen kommentarer: