fredag den 10. oktober 2008

DTU Adventure Race i billeder

DTU Advenhture Race 2008 fortalt i billeder.

Husk at du stadig kan finde Signes løbsberetning på holdets hjemmeside:

TeamSpejderSport.dk

I de tidlige morgentimer mens solen står op har vi sendt Thomas ud og soppe i det dejligt varme vand ;-)


Et billede fra en skiftezone midt om natten. Det er en udfordring i sig selv at skulle lave de her skift fra løb til cykling, svøming inliners eller hvad arrangørene nu udsætter os for.


Mens jeg i et kort sekund vendte ryggen til Signe dykkede hun dybt i provianten og snuppede den sidste bolle med Nutella. Der var bestemt ikke meget respekt for ligestilling og millimeterdemokrati. Haps og så var min sidste bolle endt i Signes mave. Til alt held havde jeg stadig en dejlig energibar jeg kunne nyde.
Eneste "aber dabei" er, at jeg siden topnordic24, 24 timers mountainbike løb har haft mere eller mindre svært ved at nyde en energibar. Eler sagt på en anden måde, de hænger mig ud af halsen.

Derfor var vores strategi på DTU også at have en god blanding af gel, energibarer og noget bolle og pasta guf at fortære. Noget vores sarte maver takkede os for.


Et billede fra indskrivningen på DTU i lyngby. Der er altid en tæt og intens stemning i timerne op til et løb. Alle hold gør sig klar, kigger hinandens grej over skuldrene og folk der kender hinanden får sagt hej og god kamp. Noget af det sidste jeg plejer at foretage mig, er at sætte løbsnummeret fast på tøjet. Det sidste tegn på at dagen byder på mere end blot træning!


En af mange løbeture i skoven. Her foregår det på stier, men ofte kastes du ud over kanten på stierne og ud i skovbunden. Sådan er betingelserne. Og sådan kan jeg lide det. Jo mere teknisk svært terrænet er at løbe i jo mere nyder jeg det.Thomas holder humøret højt, selv om han må trække sig fra løbediciplinerne med noget der ligner et alvorligt løberknæ. Efter ca. 6 timers kamp er vi decimeret til Signe og jeg under orienteringsløbene. Thomas kan stadig være med på cyklen, og holdet fortsætter turen uden for konkurrence. Men stadig fik vi mange gode oplevelser med hjem fra løbet.
Thomas og Signe var virkelig nogle humørbomber at have med. Aldrig gik vi helt ned på humøret, selv når det var hårdt var der plads til et smil eller en god gang tagen gas på hinanden.


Cyklerne parkeret mens de gæve superhelte løber orienteringsløb. Læg mærke til hvordan vi har tapet godt med energibarer fast med gaffatape på cyklen. På den måde minimere vi vægten på vores rygsække, som vi skal løbe med på ryggen.


Er de ikke søde. Jeg håber virkelig at både SIgne og Thomas kommer sig over deres knæskader så jeg kan komme ud på sporet med dem igen til nogle løb i 2009 sæsonen!


Endnu et billede af Thomas i det kolde vand i de tidlige morgentimer.

På DTU inden starten. Der er ved at være styr på det meste. Vores kort er blevet lamineret, taskerne pakket og vi nyder bare følelsen af snart at skulle ud på ukendte eventyr i det sjællandske.


Her er vi netop kommet i tøjet efter en tur i Furresøen. Koldt koldt og en længere svømmetur. Bestemt ikke min kop the, det med lange svømme distancer. Helt klart noget teknik jeg skal arbejde på hen over vinteren. Jeg er sgu en sngl i vandet.
Det er bare så kedeligt at svømme baner i svømmehallen når man kan være i skoven på sin mountainbike...


Nå ja, derude et sted ligger posten og driver rundt på en kajak.


Læg mærke til underlaget. Starten på årets DTU gik med løb og atter løb. Det meste på hårdt underlag. Hverken inspirrende eller rart for knæ. Ikke noget under at så mange måtte udgå.
Selv kom jeg dog igennem uden skader. Tidligere har jeg dog døjet meget med løberknæ, og vil senere på bjafle.blogspot.com komme med noget video og nogle øvelser som har hjulpet mig i genoptræningen.


Tilbage i skoven. Ikke meget andet at skrive end at det var et lækkert vejr den dag.


Vi tog et meget tidligt tog til Roskilde, hvor svigerfar havde været så flink at låne os hans varevogn. Tusind tak til Tue Tjur.
I toget fik vi tiden til at gå med at sætte energi fast på cyklen, fortælle røvere og smøre nutellamadder.


Noget kønt syn er det ikke, men en omgang sportstape hjælper mod ømme brystvorter under løbet.


Er det en nisse? Eller er det bare en kæk Signe der er klædt i Devold uld og klar til at give den god gas. Vejret kunne være noget omskifteligt. Ikke mindst i temperaturene. Derfor faldt vaget for os alle tre på Devold multisport trøjerne. Et valg vi ikke fortrød. Desuden havde vi hver især en ekstra varm trøje med i rygsækken samt selvfølgelig en tynd løbejakke.


Grej skal der til. Adventure Race hører nok til blandt de mere udstyrstunge sportsgrene. Men stor er glæden hver gang vi har skafet os nyt grej af den ene eller den anden slags.


Men hvad skal med og hvad skal vi lade blive hjemme. Det kræver en del løb at få en nogenlunde ide om hvad der er nødvendigt og hvad der kan få lov at blive hjemme.
På DTU tror jeg nu nok at vi ramte niveauet rimelig godt.

Ingen kommentarer: