tirsdag den 14. oktober 2008

Aarhus CoastZone Challenge står for døren

På lørdag kl 03 bliver vi sluppet ud i den Aarhusianske mørke nat. Der går startskudet til sæsonens sidste Adventure Race.

Igen i sidste time lykkeds det os at stille et slagkraftigt hold på trods af de mange skader som vi fik på DTU Adventure Race.

Anne er hjemme fra Berlin Maraton og klar til at give en skalle. Desuden har vi "lånt" en veninde, Sessel, som skal med os på tur for første gang.

Det bliver altså endnu engang i min favorit klasse, mix, at vi skal se om vi kan gøre os gældende.
Team CoastZone stille til løbet op med Henrik, Søren og Torbjørn, der om ikke så længe skal til VM i Adventure Race. Det giver os alt andet lige lidt blod på tanden at de stiller i herre og ikke i mix.
Så skal vi forhåbentlig ikke kigge så mange timer frem efter vinderne.Helt ærligt, så har jeg ikke brugt tid til at kigge på hold og hvem der stiller op i hvad. Vores ambitioner ligger også først og fremmest i at gøre som vi plejer. Komme ud og svede godt igennem og huske at have det sjovt.
Så tager vi den derfra. Og ser vi bort fra DTU, hvor vi havde to ud af tre nede med skader, så er det jo egentlig også gået ok hen over sæsonen. Og vi har haft det skægt!

De næste par dage er det bare benene op på bordet og afslapning... eller det vil sige, AACC er et krævende løb når det kommer til udstyr, så mon ikke de næste eftermiddage skal gå med febrilsk at fremskaffe de sidste detaljer.

Ingen kommentarer: