mandag den 20. oktober 2008

Aarhus Coastzone Challenge i glimt

En ganske imponerende mængde kort og poster der skulle tegnes ind fredag aften. Så det var tungen lige i munden og øjet på rette sted, for at sikre at posterne blev tegnet rigtigt ind. Og det blev de ;-)


Fredag aften skulle vi også demonstrere klatrefærdigheder for at få lov at stille til start.


Klokken blev mange inden vi var klar til to timers søvn. Slaget skulle slåes kl 03 natten til fredag, med start på rådhuspladsen i Aarhus.


Tre håbefulde atleter til start. Trætte men klar til at tage imod udfordringerne.


Efter godt en times løb, blev det tid til at komme på mountainbiken. På dette tidspunkt var vi rigtig godt med i løbet. I jævnt tempo havde vi løbet lige på posterne og skulle nu ud og jagte de foranliggende hold. Og distancere alle de bagvedliggende yderligere.
Humøret var højt og kampviljen intakt.


Et sjovt syn der mødte de mange fulde stoddere vi cyklede forbi mens de måbende kiggede på ;-)


Så hentede vi et par hold


Gør plads, vi skal forbi.


Solen stod op og vi fik nogle smukke stunder.


Da vores hold var amputeret efter uendelig mange skader på DTU i sidste måned havde vi lånt Sessel fra Team Summit. Tusind tak for lån. Du er for sej Sessel og jeg håber virkelig at vi kommer til at go den god gas igen.


Her er vi ude på den kombinerede o-løb og inliners etape. Et super fedt koncept, hvor vi skulle vurdere hvornår vi skulle smide inliners og skifte til løbesko. Underlaget svingede nemli i bedste udfordrene Adventure Race stil mellem grus, stier og asfalt.
Mere af den slags. Det var super fedt lavet. Så en stor applaus til banelæggeren Morten Kusk.


Dyb koncentration på de våde og glatte veje.


Efter 9 timer stod Anne af løbet med en skade. Sessel og jeg valgte at fortsætte to personer. Efter vores gode start på løbet var vi faldet langt tilbage i feltet.
Vi beslutede os aligevel for at give den noget gas de næste mange timer. Desværre var det ikke nok til at undgå cut off ved brabrandsøen. Så istedet for at svømme over søen gik turen rundt om søen med en monster tung dufflebag på ryggen. Det viste sig at kun 18 ud af 50 hold nåede posten inden cut off.
Rimelig ærgerligt, da vi ellers havde set frem til en tur i den kolde sø.
Nogen vil nok kalde os en smule skøre, men sådan er Advebture Race. Det er ønsket om at blive udfordret på alle leder og kanter. Også når det kommer til at hoppe i en kold sø i oktober.


Efter inliners stod den igen på mountainbike.
På en smal mudret sti overser jeg en træstub og så lå jeg så der med alle mine talenter. Foden var vredet ud i yderstillingen, så det var ikke sådan lige til at vride foden ud af klikpedalen.
Og inden jeg fik hjælp af Sessel til at komme fri greb hun sit kamera og fangede mig i denne ømme position ;-)


Mens mørket igen sænker sig over Aarhus, brager vi mod byen i håb om at nå nogle af de spændende aktiviteter. Men desværre viser det sig forgæves. Den tid vi satte til mellem kl 6 og kl 12 stod ikke til at hente med en sidste spurt.


Men vi nåede målstregen på Rådhuspladsen. Og trods de kedelige omstændigheder havde vi en god tur rundt i Aarhus og omegn. Og der er ingen tvivl om at 2009 byder på revanche for mit vedkommende.
Når jeg lige får drukket lidt cola og nogle øl, så sætter vinteren ind med en god gang træning der byder på vintercup i min orienteringsklub OK Pan, mudrede nightrides på mountainbiken og lange tonserture på racercyklen.

Så kære danske Adventure Race cup. Kærligheden forgår ikke så let og vi ses igen i 2009.

2 kommentarer:

Nadine Marksteiner sagde ...

Hi

You have really nice pictures. You should go to mainmag.net and upload your pictures and make fridge magnets from them and send them to all your family and friends!

Cheers!

Nadine

Anonym sagde ...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!