onsdag den 1. december 2010

Du kan hjælpe mig

Kære læser, surfer eller net-stalker

Indlægget her har jeg glædet mig til i sindsygt lang tid. Faktisk i mere end et år!

Nu håber jeg så ikke du bliver skuffet og løber skrigende bort. Det ville i hvert fald være lidt en bet for mig.

Bloggen bjafle.dk kører videre som hidtil. Her kommer alle de små historier og stadig grejtests. Selvfølgelig.

Jeg har leget med ord herinde i tre år og det fortsætter jeg selvfølgelig med, jeg kan slet ikke lade være.

Men jeg har valgt at satse en del af min arbejdstid på et projekt, som du kan være med til at give en god start på livet i cyberspace.

Jeg har spurgt en række folk i mit netværk, om de vil være med til at blogge fast med test af grej som omdrejningspunktet. Det har de heldigvis sagt ja tak til. Og flere vil sikkert komme til.

Derfor kan jeg pave stolt og meget glad fortælle om sitet:Vi knokler pt. på at få hjemmesiden klar til lancering. Der er altid lige en bakke eller to vi skal op over.

Men allerede nu kan du klikke dig ind på GrejGuide.dk og deltage i konkurrencen om et par Numa shark sportssolbriller. Læs min egen test af dem her på sitet.

Desuden vil jeg igen blive mega glad hvis du har lyst til at gå ind på vores facebook side og "like" os. Du finder siden lige her:

http://www.facebook.com/grejguide

Der ligger allerede et par tests derinde, og det er også her vi vil spørge om hjælp til ideer til ting vi kan teste, hjælp til grafisk arbejde eller bare gode ideer til projektet.

Flere hjerner tænker bedre end få hjerner!

Hvis du ligefrem synes så godt om os, så du har lyst til at dele det med vennerne, så er det bare endnu en lille bonus og jeg vil sende dig en venlig tanke.

På forhånd TUSIND tak for den hjælp du nu engang har lyst til at give.

Ingen kommentarer: