torsdag den 24. september 2009

Ak ja så må vi skilles min fine ven

Da min menisk i foråret sagde knæk, var det kulminationen af mine mere eller mindre svage led. De mange episoder med løberknæ taler sit tydelige sprog.

Sidste efterår fik jeg dog bugt med løberknæet i forbindelse med løb. Både DTU og AACC blev gennemført uden tegn på problemer.

Til SOK '09 var den så gal igen. Men denne gang var det på inliners, at mit "løberknæ" vendte tilbage.

Skurken var mine, ellers højt elskede og værdsatte K2 Radical 100 Inliners.Nu har jeg så lært lektien.
Mange skader kan genoptrænes og alt på kroppen kan styrkes og trænes op til at modstå belastningerne fra den sport jeg dyrker.

Jeg har dog også lært en ting eller to omkring træning og lysten til at komme ud.
Som adventureracer er jeg så heldig at kunne give mig i kast med en lang række af forskellige træninger. Ofte styret af en blanding af behov og lyst.

Og det der med lyst!
Altså inliners er bare ikke min top prioritet. Nogle deciderede træningsture og transport til og fra orienteringsklubben, det er hvad jeg regner med.

Nu blev jeg så skadet på inliners til SOK pga. dårlig stilling i disse fantastiske skøjter når jeg bliver træt og terrænet er kuperet.
Mine ankler flekser simpelthen under mig i den lave skøjte.
Modellen blev netop valgt på at være let, behagelig og med 100mm store og hurtige hjul.Nu må jeg bide i det sure æble og skifte til en mere fitness orienteret skøjte.
Sådan må det være, når jeg ikke forventer at booste min inliners-træning så meget som det kræves for at træne mine led. Så kan jeg misundeligt kigge på alle jer der bare kan hoppe i sådan en sag og gi den max gas...

Farvel kære ven, jeg håber du finder et par rare fødder som vil tage dig med på mange gode oplevelser.

Klik her for at gå til min salgsannonce her på siden og se flere billeder.

Ingen kommentarer: