tirsdag den 9. december 2008

Ukrainsk på den hårde måde

Tirsdag er dage jeg med lige stor glæde og skepsis ser frem til.
Tirsdag aften står den på fysisk træning i min orienteringsklub OK Pan.

...og det er jo kun for mit eget bedste at jeg møder op. Så det gør jeg altså. Uge efter uge bliver fysikken presset godt og grundigt igennem. Jeg begynder da også at spore en vis fremgang allerede.

Her til aften stod der så bakketur på menuen - det giver vel næsten sig selv hvad det så går ud på.
Skal vi ikke tage de ukrainske runder foreslog en af de hårde drenge. Så det gjorde vi!

Tre sløjfer skulle tilbagelægges. Første sløjfe var teknisk krævende med tæt bevoksning og mange rødder og andet snuble"tråd" lagt ud i skovbunden.
Anden sløjfe var bare løbet hårdt på. Tredje sløjfe var så den fysisk hårde. Godt brugt fik den ellers alt hvad den kunne trække og på toppen ved fugletårnet kunne jeg få lov at puste lidt ud inden vi i et mere humant tempo satte kursen hjem mod klubhuset.

Men hvorfor nu ukrainsk? Jo op til VM i orienteringsløb i Ukraine blev runderne her brugt som træning for landsholdsløberne. Hørte jeg rigtigt at de i løbet af et træningspas tog tre runder på sløjfe et og to og sluttede af med to runder på den tredje sløjfe???

Ingen kommentarer: