torsdag den 4. december 2008

Diamanter udvindes af bly

...sådan må det nødvendigvis være.

Efter en rum tid hvor kun løbetræningen fik lidt sparsom opmærksomhed (ellers kommer det skide løberknæ snigende og overrasker mig... har jeg lært af bitter erfaring), er træningen igen oppe på et niveau der hedder 5-6 dage i ugen.

Se det er jo super fedt og formen skal gerne være stjerne når vi rammer april. Og her kommer diamanterne så ind i billedet, for hvor mange gange har vi ikke hørt Rolf Sørensen og de andre koryfæer tale om gode ben og diamanter i benene.

Mit mål er derfor intet ringere end at have diamanter i benene til april.

Men en optrappet træningsintensitet både i mængde og i hårdhed giver altså nogle hårde dage hvor benene bestemt føles mere som blyklodser end som diamanter.

Men det er sjovt, det er fedt. Træning skal ikke være surt slid. Det skal gerne være givende og sjovt. Og det må jeg sige at det er her hvor vi stadig står i starten af vintertræningen. Lad os se om smilet stadig er lige stort når vi når februar og vinteren begynder at føles lang?

Men det handler om at trykke på alle de små rigtige knapper. I øjeblikket hedder nogle af mine "tricks" for at have det sjovt til træning:
- Sørg for at komme ud sammen med nogle andre.
- Sørg for at have det rette miks af Guns 'n' Roses, The Ravonettes og Backyard Babies i din iPod.

Hvad er dine bedste vinter tips til den sjove træning?

Ingen kommentarer: