mandag den 15. december 2008

Mens mudder, salt og andet

...godt fra vinteren i Danmark gør sit bedste til at gøre denne del af sæsonen til ren overlevelse i skoven og vinterraceren skal til ses efter i hoved og røv, eller rettere i krank og i nav i tide og utide.

Midt i denne tid, da hygger Colnagoen sig på bedste vis på væggen i stuen.
Denne dvale tilstand for husets fineste racercykel har udmøntet sig i at nissen på taget af boligblokken har okkuperet cyklen med gaver af den fineste slags.
Hver dag blotter jeg derfor mere og mere af cyklen idet endnu en gave skal åbnes. Så kan det nok være, at der er lange udsigter til igen at se Colnagoen på landevejen og de bare ben blive luftet.
Hvordan jeg så skal komme igennem januar, februar og sne i marts? Tja det er ikke godt at vide, da jeg har en bange anelse om at nissen kun har tænkt sig at pynte min sommercykel i en god uge endnu...

Nissen er dog også en smule ramt af finanskrisen, for mens jeg havde håbet på oversøiske gaver af overfrankerede, eller i hvert fald absurt 'over prized' cykel trikoter fra de stilbevidste Rock Racing, så har nissen kastet sig over det næstbedste - nemlig diverse små artikler lige fra små flag, over nøgleringe og til forklæder. Alle prydet af de fedeste piratmotiver.

Ingen kommentarer: