mandag den 3. december 2007

Søndagsudflugt

Hvordan tilbringer man bedst en regnfuld søndag?

For mig betød det en lille smuttur til fyn.
Friluftslageret i Odense holdt nemlig gårdsalg i denne weekend, så da min kæreste foreslog en tur derned mens vi sad og nød vores brunch, var det da indlysende at vi skulle en tur derned.

Det var første gang jeg var dernede, og det var skam et udemærket gårdsalg de har stablet på benene.

Måske var det fordi vi kom lidt sent, måske det bare var fordi de jeg efterhånden ikke står og mangler så meget grej?!?!?!
Men hvis man ikke lige var på jagt efter en ny jakke i str. Large, var det "kun" et ganske udemærket udvalg.
Ikke desto mindre lykkedes det os da at handle en ny fleece til Marianne og jeg selv fandt da en billig skjorte og en friend fra Wild Country.

Så er det bare at man drømmer sig ud på klipper hvor forårssolen rammer een alt imens man hænger deroppe under himlens tag og sveden hagler af panden.

Måske jeg bare skulle skynde mig at tilmelde mig Aarhus Klatreklubs årlige istur og få noget is under fødderne som en start?

Som en epilog på en ellers super hyggelig weekend, fik jeg på hjemturen en satans tandpine. Så har du en hamrende god og billig tandlæge du vil anbefale, så sig frem!
For nok er smerte blot svaghed der forlader kroppen. Men det var nu ikke denne type jeg tænkte på da jeg valgte det slogan :-(

Ingen kommentarer: