torsdag den 20. december 2007

Grejnørderi

Patagonia
M's Capilene® Silkweight Crew


Et brag af en succes kalder anmelderen denne beklædningsgenstand.

Og efter nogle hektiske dage og dertil hørende stilstand på bjafle.blogspot.com, kan intet mindre gøre det.


Egentligt blev denne lette sag hentet ind på grejlageret med henblik på varme dage på havet under sommerens projekt med at ro Danmark rundt i havkajak.

Men selv i de kølige måneder har den fundet sin faste plads på min overkrop under fysisk aktivitet.

Jeg har haft stor glæde af at have den inderst på løbeture eller på mountainbiken.
Patagonia M's Capilene® Silkweight Crew er blevet brugt som det inderste lag, dernæst har jeg som oftest haft en anden form for svedtransporterende materiale.
Oftest har kombinationen heddet Cap'en, en uld/silke blanding fra Devold (fantastisk funktionel med et temperaturspænd der rækker vidt.) Desværre er pasformen helt tosset, men med cap'en inderst er der igen blevet brug for Devold'en). Men af og til også med en Craft Pro Zero som næste lag.
Begge dele har virkelig fungeret upåklageligt. Jeg fryser ikke under starten på mine ture, og selv om sveden hagler af mig til sidst på turene har jeg alligevel formået at komme af med den igennem tøjet.
Det er bestemt også værd at bemærke, at man med tøj fra Patagonias Capilene serie vælger tøj som består af minimum 50% genbrugspolyester, samt at tøjet, når det er slidt op, kan afleveres til Patagonia til 100% genbrug i nye beklædningsgenstande.
Ja tak!

Så af et stykke kluntz som oprindeligt blev købt til brug i sommerperioden, må det da siges at være et overordentligt plus, at det også tager kegler under den danske vinter.

Skal jeg her til sidst fremhæve et minus ved trøjen, må det næsten være det lidt løse fit. Når jeg har været vant til det noget tættere craft undertøj har det føltes lidt flagrende i starten. Men der er på ingen måde tale om et irritationsmoment. Blot en konstatering af at det løsere fit er en anden følelse.

Men vigtigst af alt er nok, at når sveden har dryppet og benene har været sat på arbejde har M's Capilene® Silkweight Crew gjort sit job og holdt min krop tør for sved!

Ingen kommentarer: