søndag den 21. oktober 2007

Nyt grej "testes"

...er det en jakke?, en rygsæk? en ny vandrestav?
Nej det er en BOG!?!?!

Men hvordan hænger det nu sammen? Har jeg droppet friluftslivet og kastet mig over en støvet tilværelse som bibliotekar?

Nej selvfølgelig har jeg ikke det. Men som de mørke aftener kommer snigende, og studie litteraturen ikke altid kan holde mig fanget, ja så har jeg investeret i en bog af Yvon Chouinard der hedder "let my people go surfing".

Bogen beskriver Yvon Chouinards liv fra en ung ambitiøs og dygtig klatrer der begynder at fremstille sit eget grej, da ingen fremstiller klatregrej der tilfredstiller hans behov og frem til idag hvor han ejer virksomheden Patagonia, verdens fremmeste virksomhed indenfor friluftsliv, hvad angår miljøforekæmpelse og fokus på bæredygtighed.
Intet mindre simpelthen!

Klik på billedet af bogen hvis du skulle have fået lyst til at købe den selv.

Ingen kommentarer: