søndag den 14. oktober 2007

KBH tur - retur

Så oprandt weekenden!
Marianne er eksilkjøwenhavner, så på et tidspunkt måtte det jo komme. At jeg skulle med en tur over på øen for at møde svigerfolket.Fredag satte vi så kursen mod øst i det grønne lyn. Som altid når vi er afsted tager tingene dog sin tid, så efter at have siddet fast i køen fra efterårsferien i et godt stykke tid nåede vi dog frem til første stop i Jyllinge.
Efter et ganske fortræffeligt måltid fandt jeg ud af hvor meget der egentligt kan støves op på google om min person (noget mere aktuelt end andet forståes). Og så gik snakken, hvis ikke til den lyse morgen, så i hvert fald til klokken temmelig sent.
Lørdag var vi på knapt så vellykket svampejagt inden turen gik ind til selve hovedstaden. Med et lidt forældet kort i hånden og tungen lige imunden fik vi dog parkeret lynet på østerbro hvor endnu en lækker aftensmad ventede (vi vil sent glemme sovsen - mums). Vi havde lovet at være der til tiden denne gang, så vi kunne nå en nok så vigtig landskamp (og så ikke et ord mere om den sag!!!). Istedet fik vi en hyggelig aften ud af det.
Idag har vi så nået et lille smut på statens museum for kunst og en tur i kolonihavehus (tænk sig, de har en lille fantastisk oase der tæt på det travle travle byliv derovre i storbyen).

Men med aftenkaffen duftende ude fra køkkenet og en DVD der trækker, vil jeg logge af efter en weekend der bød på mange nye indtryk, men også en rigtig hyggelig weekend - og bestemt ikke sidste gang vi starter lynet for at begive os over bæltet!

Ingen kommentarer: