torsdag den 12. juli 2007

Roskilde Rockede

Hjemme igen efter Roskilde.

Tro ikke på alt hvad du ser og hører i radioen.
Ja det var da lidt vådt. Men lækkert igen at være tilbage på dyrskuepladsen i Roskilde.

Tre ting gjorde denne festival til en fantastisk oplevelse.
- The Who spillede lørdag aften. Hamrende god koncert, godt at se de gamle drenge hygge sig deroppe på scenen.- Sidste koncert jeg fik set i år var MUSE. På forhånd havde jeg proklameret at der var eet band jeg bare skulle se, arbejdsplan eller ej. MUSE! Har egentligt ikke dyrket bandet helt vildt. Har handlet små ti numre på nettet, men var alligevel betaget og havde en klar forventning om noget stort fra Matt Bellamy og co.
...og skuffet blev jeg i hvert fald ikke. I mine øjne intet mindre end en fantastisk koncert med en spænvide man sjældent har set mage og med musik som tør bevæge sig derop hvor ambitionerne så nemt brister. Men for MUSE blev det denne aften et klimax som fik mig helt op og ringe.

- Tak for en fantastisk festival. Som tiden gik gik tiden nærmest helt istå!

Ingen kommentarer: