onsdag den 25. juli 2007

Sol og strand

...jeg er netop kommet hjem efter en aften på arbejde i Unibaren. Helt surealistisk at tænke på at jeg lige nu er i gang med min sidste uge i baren efter mere end et år med fuldtidsarbejde dernede.

Nå men det dette indlæg skal handle om, er faktisk min weekend (om man kan kalde det det). Med arbejde hver aften/nat mandag - lørdag , startede min korte weekend søndag formiddag, med udsit til fri helt frem til mandag aften.

Tanken var at Marianne og jeg ville have været ude og ro kajak, men vejrprofeterne lovede storm i det meste af landet, så vi tjekkede DMI og flux flygtede vi til vestjylland for at vandre en tur i klitterne.

Lidt små vanskeligheder med det grønne lyn (Mariannes bil), et nødberedskab bestående af Christina og Michael, to hjælpsomme personer på en rasteplads og en nordjysk spritbilist med afbleget hår og en cult-shaker under sædet ankom vi dog til Vesterhavet.
Vi fik drukket lidt kaffe og så afsted ud i klitterne. Det var dejligt med lidt vind i håret, men da vi så stod på den primitive lejrplads, var det så som så med vinden. Istedet bestod vores velkomstkomitee af en flok meget blodtørstige myg. Så en hurtig beslutning og vi flygtede ud til havet for at slippe af med de satans kryb.
Derude satte vi os og nød aftenen i fulde drag mens vi lavede aftensmad.
Tanken om igen at skulle tilbage i skoven til de satans myg fik os til at slå teltet på på starnden og kryde i soveposen. En beslutning som skulle vise sig helt perfekt.Næste morgen vågnede vi op til høj solskin og en teltslagning på en strækning som hverken havde store mængder af ulækkert skrald (som vi senere oplevede det længere nordpå) eller som var overbefolket. Rent faktisk så vi kun to mænd i de tre timer vi opholdt os på pladsen om morgenen/formiddagen.

Vi gik en sidste lille tur langs stranden til p-pladsen hvor bilen ventede. Kørte en hyggelig tur hjem over Mors.

Der skal ikke meget til at bryde en ellers kedelig og ganske forudsigelig plan for weekenden.
Så spring ud i det og brug hver en lille fridag til at komme ud og opleve noget. Selv de små initiativer kan komme flerfoldigt tilbage som store oplevelser!

1 kommentar:

zebrahest sagde ...

Du kan da ikke bare stoppe på UB!