fredag den 15. juni 2007

Trænings update

En rum tid er gået siden Coastzone eXtrem Maraton.

Knæet er i klar bedring (har dog endnu ikke testet det ved løb).
Idag var jeg med Danner ude på fys-skolen og få foretaget noget ultralyd som gerne skal sætte extra skub i helingsprocessen.
Super cool og mange tak fordi du gider bruge lidt tid på mit knæ.

Ellers står den på mountainbike ca 5 dage om ugen med ture på mellem en og tre timer.
...og Rivetten, den kører bare som en drøm!Har også fået taget mit sikkeredskursus i kajakklubben, været en tur i svømmehallen og pjaske 1000m. Så nu mangler jeg blot at ro små 30km med andre i klubben før end jeg kan få min egen nøgle til klubhuset og tage en tur i kajakken når som helst!

Behøver jeg sige at det hele er go' spas her hvor sommeren nærmer sig.

Ingen kommentarer: