fredag den 7. januar 2011

Top 5 over steder jeg drømmer mig hen når jeg spinner

Med tøvejret på vej ind over landet, er der måske håb for at jeg kan undgå time efter time i spinningsalen.

Men indtil da, så er jeg helt sikker på at mine spinningtimer bliver mere overkommelige, hvis jeg indstiller den psykologiske radar på bedre tider.

Derfor er mit fokus under timerne også på de bedre tider og ting jeg kunne foretage mig, hvis jeg altså ikke sad og kørte hjernen ud på en spinningcykel.


Top 5 over steder jeg drømmer mig hen under spinning

Nummer 5:
Bare alle andre steder end lige her.

Den nemme og ligetil løsning, når du keder dig. Men ikke særlig konstruktive tilgang til en time eller flere i spinninglokalet.

Nummer 4:
Spinning med en af mine klubber eller træningskammerater.

Nå ja, hvis det ikke kan være anderledes end at jeg må spinne gennem vinteren, så savner jeg fælles spinningtimer med træningskammerater.
Jeg er flyttet syd for Aarhus til et rart og hyggeligt lokalsamfund. Vi har billig spinning (110,- om måneden). Men jeg kan godt savne træningerne med vennerne, hvor vi kan svede og lade smerten bide i lårene sammen.

Nummer 3:
Træning i skoven på mountainbiken.

Det kan godt være at der er spejlglat, men måske det var chancen værd at tage ud på sporet og brække et kraveben?

Nummer 2:
Lange træningspas på landevejen.

Spinning minder i det hele taget en del om turene på landevejen i form. Her er bare ingen natur, baskkerne er hårde med flade og musikken kan jeg ikke selv kontrollere
Gi mig friheden tilbage. Jeg husker hvordan jeg sidste år røg på landevejen da vejene kun var lidt dækket af sne og is. Ikke smart, men psykisk nødvendigt da jeg ramte marts måned.

Nummer 1:
Luk alt ude og forestiller mig en konkurrencesituation.

På de gode dage i spinningsalen ender jeg her. Specielt hvis jeg kan slippe af sted med nogle lange intervaller på op mod ti minutter, hvor jeg kan rykke mælkesyregrænsen.
Fokus på situationer fra MTBO og Adventurerace, hvor forestillingen af at befinde sig i en konkurrence situation er med til at øge chancen for, at jeg senere i en reel given situation kan tackle den bedre.

Annoncelink:
Alt i cykeludstyr, tøj og spinningsko hos Chain Reaction Cycles

Ingen kommentarer: