onsdag den 23. juni 2010

Hjælp Aleksandar

En af blogs jeg selv læser med på, er en dansk triatlet, Aleksandar Sørensen-Markovic.

Da jeg svømmer som en sten, er det ikke fordi jeg går med en lille ironman i maven, at jeg følger bloggen.

Jeg fandt bloggen i sin tid, da sagen omkring EPO brug af den danske triatlet Bjarne Møller rullede. Det viste sig at den gode Aleksandar var blevet sat i en utrolig svær sitiuation og blev en nøgleperson i sagen. Læs her om hvad der fældede Bjarne Møller på Aleksandars blog.

Nå men tilbage til hjælpen.
Aleksandar stiller senere på året til start i Challenge Cophenhagen triatlon.


Da det er første gang løbet afvikles, mangler arrangørerne en naturlig aftager af løbsnummer #1. Hvem der skal race som nummer #1 afgøres ved en lille konkurrence på facebook.

Aleksandar var vaks ved havelågen og opfordrede på hans blog til at vi læsere stemte på en ad de lokale der stillede op. Andreas, Hans eller Aleksandar selv.
Det synes jeg sgu er en fin måde at udnytte sin blog på. Og jeg har selvfølgelig stemt, og dermed også deltaget i konkurrencen om et sæt dæk mm.

Jeg giver hermed opfordringen videre.

Hjælp Aleksandar med at få startnummer #1, ved at smutte forbi denne facebook side. Klik på like og stem i kommentarfeltet.

Smut også forbi Aleksandars blog og se om ikke også han har et guldkorn eller to som du kan bruge. Jeg er da rimelig godt underholdt på bloggen.

Ingen kommentarer: