torsdag den 2. april 2009

Nu gik det lige så godt...

Nå ja, så troede jeg rigtig nok at jeg var færdig med cykelreperationer for denne omgang.
Men ak nej. Igen står min MTB stille i det gode vejr. Testturens lyksageligheder og spektakulære styrt gav desværre også en mindre sidegevinst - i form af et skævt baghjul.

En reperation jeg endnu ikke selv mestre, derfor har Dennis fra Team Aarhus AdventureRacers lovet at træde til som instruktor på lørdag.
Så må vi se om vi igen kan få det snor lige. Men jeg har stor tiltro til hans evner som cykelmekker.
Overdrivelse fremmer forståelsen...

I mellemtiden lufter jeg crosscyklen på et spor som de fleste steder er ved at være udemærket og næsten tørt.
I dag blev det til godt to timer. Men da jeg kom hjem igen syntes jeg ligesom ikke at det var nok, så for første gang i år kom jeg i min dødsfjende nummer et - Mine K2 race inliners. Det gik nu ellers udemærket på den flade tur rundt om Brabrandsøen og lidt til.
Dagen slutede jeg så af med en kortere løbetur.

Men der er heller ikke mange dage til SOK Multisport, så det er ved at være sidste chance for at booste formen det sidste stykke.
Arrangørene har nu løftet lidt af sløret, og efter mange timers race sluttes løbet af med et o-løb med 600 højdemeter.
Det skal nok blive hårdt, men jeg er faktisk glad for at afslutningen kommer til at foregå til fods og ikke på cykel. Jeg ved af erfaring at jeg trods alt er mere udholdende på løbedistancerne end på de utallige stigninger på mtb i Søhøjlandet.
men men men det er nu ret svært at spå om hvordan benene og resten af kroppen har det når vi når dertil. Men hårdt og sjovt skal det nok blive.

Ingen kommentarer: