onsdag den 21. januar 2009

Med sved skal man form opbygge

...og alle kneb gælder.

For mit vedkommende hedder det hemmelige våben daglig forpligtigelse og fri leg i weekenden.

Uanset hvor stor motivationen den er, så er der bare dage hvor det kan være svært at komme ud af døren for at nå den daglige træning.

Jeg har derfor lavet en pagt med mig selv der bygger på en grundtræning som består af fem sikre træningspas om ugen.

Mine daglige rutiner i OK Pan er stærkt medvirkende til at det nu går stødt fremad. Nogle aftener kommer jeg dog op på landevejsraceren i stedet for.
Der er mørkt på Djursland her om vinteren

Tirsdag har vi fysisk træning. Intervaller er bare noget nemmere at komme igennem når vi er mange der sveder for samme sag.

Onsdag har OK Pan stillet gratis spinning til rådighed. Det er vi en kerne der benytter os af. Musikken er som sådan noget nu engang er, men humoren på bagerste række er ikke sådan at kimse af. Popsmart træning eller ej, så kommer man altså til at svede - sådan som det nu engang bør være.

Torsdag kalder skoven igen. Her er der enten vintercup eller orienteringsteknisk træning.
Efter aftenens orienteringstræning måtte jeg lige tjekke
om min sål stadig sad på skoen
-
for pokker der var smattet og glat i bakkerne

I weekenden er der så plads til nogle længere træningsture.
Lørdag er der tit trænings løb med orienteringsklubben. De starter kl 13 (fantastisk for et B-menneske som mig) i forlængelse deraf er det så oplagt at køre 2-3 timer i skoven på mountainbiken til jeg er godt træt i benene.

Søndag er frit valg på alle hylder. Et oplagt valg, hvis ikke vejret er helt tosset, er en længere tur på landevejen.

I øjeblikket er mandag og fredag således hviledage.

Til februar skal denne plan så op til revidering. Der begynder et halvt år med specialeskrivning. Og for at familielivet her på Bullen skal kunne gå op i en højere enhed skal jeg finde en måde at komme ud af sengen før end kl 12 på ;-)

Eftersom formen er i tydelig fremgang er jeg derfor begyndt at tænke i to træningspas om dagen.
Jeg kunne jo starte dagen med en (kortere)løbetur i skoven. Så er dagen i gang og jeg kan tage på kontoret og arbejde med speciale med god samvittighed og så træne igen på nogle hverdagsaftener?
Veltilpas og med rim i skægstubbene på en aftentræning

Jeg hører gerne fra nogle af jer derude som har positive eller negative erfaringer med at dele dagen op i flere træningspas.
Jeg har kun prøvet det en gang tidligere med dårlige erfaringer. Men der drejede det sig om at jeg løb 5km til og fra arbejde på asfalt Og det kunne mine akilesener ikke holde til. De vil altså meget hellere i skoven.

Ingen kommentarer: