onsdag den 20. august 2008

Jammen den er da så lille???

Ja men følelsen. Jeg siger dig, den er helt i top!

Kort før sommerferien startede mit langstrækte projekt med at optimere min Colnago racer. Første skridt blev erhvervelsen af en ny saddel. Ikke fordi den der sad på fejlede noget som sådan. Men for en racer med fuld Dura Ace setup så den bare noget klumpet ud.Jeg fik muligheden for at købe en lettere brugt, men meget fin hvid Toupe ti 130 saddel fra Specialized.
Nu har den så været med mig på en række ture ud på landevejen og det må være på tide at komme med mine første bemærkninger.

Sadlen er forbløffende behagelig at sidde på. Efter lidt tilpasning har jeg fået vinkel og mål til at passe til resten af cyklen.
Så jeg må nok indrømme at jeg er blevet meget begejstret for den lille sag på kun 160g.

Og cyklen, den har fået et mere race præget setup. Der er dog stadig nogle "fejl" som skal udbedres når jeg falder over det rigtige tilbud.

Ingen kommentarer: