mandag den 25. august 2008

De gjorde det sgu igen

...de danske gutter!

Mens de fleste sportsgale danskere har mæsket sig i OL, protester og blindtarmsbetændelse, har jeg trippet på sidelinien og glædet mig til at skulle følge med i noget meget større.
Well... i hvert fald for mig!


Idag gik starten til en lille uge med VM i MTB-O eller Mountainbike Orientering. MTB-O er stadig en af de mindre sportsgrene, men en stor del af det at køre Adventure Race, og derfor også en sportsgren der har min interesse.

Et VM afvikles i flere distancer, nøjagtig som det er kendt fra traditionel orientering.
Idag skulle sprinten så afvikles. Via et link og en masse tryk på refresh-knappen kunne jeg sidde herhjemme efter veludstået løbetræning og med god samvittighed følge med i løjeren dernede i polen.

Lokalpatriotisk som jeg er holdt jeg primært med Danmark og sekundært med de lokale helte fra OK Pan, hvor jeg tidligere har trænet med og regner med at genoptage træningen i dette efterår.


Sidste år vandt en af de lokale fra OK Pan, Torbjørn Gasbjerg, da også guldet i Sprint. I år måtte han udgå med en ærgerlig punktering. Men alligevel blev det en dansker på toppen af skamlen, da Lasse Bruun Pedersen kørte et framragende løb og satte den nærmeste konkurrent med hele 33 sekunder!

Sejt gået og et stort tillykke herfra bloggen til den første danske guldmedalje ved dette VM!

De næste dage byder på mellem distance, lang samt stafet.

Bjafle linkservice giver dig her nogle nyttige links hvis du selv skulle have fået lyst til at følge lidt med:

Dansk Orienteringsforbunds MTB-O side
http://mtb-o.do-f.dk/mtbo/default.asp

VM siden:
http://mtbo.pl/woc2008/
- under "results" og dernæst "online results" for de enkelte løb kan du sidde og følge med hvis du også har for megen fritid???

Ingen kommentarer: