torsdag den 19. januar 2012

Foreningslivet er for fedt!

Tænk sig at dagen skulle komme hvor jeg linkede til Jylands Posten. Men altså ret skal være ret og når de skriver noget som går mit hjerte nær og så oven i købet involvere den Orienteringsklub jeg kommer i, så må der linkes.

Sportsredaktør Christian Thye-Petersen lavede i efterjuledagene et meget fint skriv som en tak til heltene ude i foreningsDanmark! Og det kan jeg sgu lide at læse. Det er vand på min mølle, min egen lille kæphest og fedt at se at ikke alt er kroner og øre, konverteringer, pligt og ret.

Bare mennesker der brænder for noget og andre menneskers oplevelser.

Now go read og send gerne manden en takke mail for at bruge sin tid og spalter på at takke heltene!

http://spn.dk/klumme/article2647376.ece

Ingen kommentarer: